KÖZLEMÉNY

IDŐPONTVÁLTOZÁS !

Nagyon bíztunk, hogy újra a megszokott időpontban, május elsején meg tudjuk rendezni a VI. Balaton MTB Maraton versenyünket. Minden előkészületet meg is tettünk ennek érdekében, de a járvány helyzet újra rosszabbra fordult. Rendkívül nehéz döntési helyzetbe kerültünk, önhibánkon kívül. Úgy gondoltuk, hogy a versenyzőknek is jobb, ha most döntünk a halasztásról! Így tudtok előre tervezni, szállást foglalni, nyugodtan készülni a versenyre.

A jelenlegi és a várható kormányzati rendelkezések miatt biztossá vált, hogy május 1.-én, a meghirdetett időpontban, sajnos idén sem lehetséges a verseny megrendezése. Nem szeretnénk, ha a versenyt bármilyen korlátozó intézkedés terhelné, ezért a biztonságosnak vélt halasztás mellett döntöttünk.

Fő szempont volt, hogy olyan időpontot találjunk, amely semmilyen más hasonló versennyel nem ütközik.  A versenyt egy héttel a Crosskovácsi után rendezzük, így a Balaton MTB Maraton a Top Maraton sorozat második futama lesz.

Őszintén bízunk abban, hogy a június 19.-i dátum nemcsak a balatoni nyár kezdete, hanem a teljes „nyitás”-é is lesz!

Köszönjük megértéseteket, türelmeteket, és mindenkit várunk nagy szeretettel június 19.-én a VI. Balaton MTB Maratonon Balatonfüreden!

A rendezőség:

Harangvölgyi András és Havasi Tímea